jueves, 23 de enero de 2014

Victoria balsàmica del Sènior femení del CEB Sant Jordi

Bon cap de setmana pel CEB Sant Jordi, ja que el 80% dels seus equips han obtingut la victòria en aquesta jornada. Els equips sèniors van guanyar els seus respectius partits a domicili davant rivals directes en les corresponents classificacions.

Respecte al Sènior masculí, va realitzar un bon partit davant el Bàsquet *Almeda amb un marcador final de 74-82. Sortint a la pista molt concentrats, amb molt bona defensa i joc en equip. El partit sempre es va tenir dominat amb avantatges entorn dels 10-15 punts. En el tram final els locals van estrènyer la seva defensa ajustant el marcador, però finalment es va rematar el partit amb victòria de 8 punts.

Les noies del Sènior femení van obtenir la victòria, en un frenètic partit, davant el CB Mollet per 59-61. Necessitaven una victòria ja que estan tenint una temporada molt irregular i amb molts problemes de confiança a l'hora de resoldre els partits amb èxit.
El partit va començar amb un merescut parcial d'1 a 9 que va donar seguretat durant el transcurs dels primers deu minuts. En els dos primers quarts es va realitzar un joc dinàmic amb atacs elaborats i resolutius per part de les visitants aconseguint avantatges de 10-12 punts, però que van acabar amb un marcador ajustat de 24-28. En la represa, es va baixar el nivell defensiu cosa que va aprofitar el CB Mollet, remuntant i posant-se 7 punts a dalt. Durant l'últim quart, les noies del CEB Sant Jordi van aconseguir desconcertar a les locals amb una defensa agressiva, dominant el rebot i realitzant un joc directe i de contraatacs ben finalitzats. Destacar la gran intensitat i actitud positiva de les jugadores del Sènior femení.

CB Mollet 59-61 CEB Sant Jordi      Parcials: 10-18, 24-28, 46-45, 59-61

Anotadores: Serrano M.(2), Jiménez A.(0), Arroyo MP.(0), Requena A.(6), Moragas M.(8), Berbel A.(3), Barrios N.(10), García A.(10), Gómez I.(2), Aubets A.(0), Lara L. (20)