Un any mes el CEB Sant Jordi ha celebrat la seva diada. Una magnífica jornada on pares , jugadors, tècnics i simpatitzants del club han compartit concursos i jocs relacionats amb el món del bàsquet. Durant tot el matí, els equips de promoció del CEB Sant Jordi es van aplegar amb els seus familiars per passar una bona estona, en un ambient immillorable com pot ser el pavelló de bàsquet del nostre club, on tenint en comú el bàsquet, tots vàrem gaudir de bons moments.

No va faltar, com cada any, la popular botifarrada i el tan t esperat sorteig d’un pernil que va ajudar a mantenir l’energia necessària per una matinal intensa de bàsquet i amics..

Des del CEB Sant Jordi volem agrair la participació de tots , jugadors, pares i també tècnics i amics que ens van ajudar a fer una festa on tothom se sentís integrat i s'ho passes d'allò més bé .

També volem enviar una forta abraçada a la Xènia del Infantil Femení, que es millori ben aviat!!
Pel que fa a resultats dels Sèniors aquest cap de setmana, el passat dissabte el bàsquet rubinenc va poder gaudir d’una nova victòria del sènior masculí del CEB Sant Jordi davant d’un rival capdavanter a la classificació com és el Sitges, amb un marcador final de 64 a 73.

Durant el primer temps, els rubinencs van aconseguir incomodar als locals mitjançant una forta defensa amb alternatives i alguna ratxa anotadora, com la de l’Álvaro Martínez que va sostenir l’equip a l’inici del matx. Els nostres van arribar a la mitja part amb un resultat força igualat però amb la sensació de què s’estava treballant en la línia correcta per emportar-se la victòria.

A la represa, el nivell de concentració i encert va ser molt elevat, tot i que durant algun tram de partit es va haver de patir per l’encert en el llançament dels locals. El CEB Sant Jordi va aconseguir jugar amb els nervis d’un rival que es jugava l’ascens a Copa Catalunya.

Així doncs, victòria important pel sènior masculí de cara a evitar les fases de permanència a Primera Catalana.
El sènior femení visitava la complicada pista del CB Morell, situat en la segona posició de la lliga, i que va perdre per 69 a 57.

L’inici de les visitants va ser igualat fins la meitat del primer quart, on el Morell va realitzar un joc ràpid de contraatacs i es van distanciar en el marcador. El segon quart va seguir la mateixa tònica i el CEB Sant Jordi no va saber reaccionar a l'elevat encert des de la línia de 3 de les locals, que varen arribar al descans amb 25 punts d’avantatge.

Després del descans, el CEB Sant Jordi va canviar el tipus de defensa, molt més agressiva i de mica en mica van aconseguir anul·lar l’atac del CB Morell. La intensitat va seguir fins al final del partit on les visitants van remuntar fins a estar a 8 punts per sota al marcador. Però finalment no es va aconseguir la victòria i el partit li va servir a les noies del CEB Sant Jordi com a preparació per unes fases de permanència que es començaran a jugar el 27 de Maig.