martes, 15 de abril de 2014

Victòria clau del CEB Sant Jordi davant el CB Corbera Negre

Aquest cap de setmana hi ha hagut un altre triplet de victòries per part dels equips Sèniors del CEB Sant Jordi de Rubí. El Sènior masculí afrontava un partit decisiu davant un rival directe com és el C.B Corbera Negre, amb tan sol una victòria menys que els rubinencs. Va finalitzar amb victòria local 70 a 58.

El partit va començar molt igualat amb un intercanvi constant de cistelles i unes defenses molt agressives per part  dels dos equips. L’aparació de Zoyo baix el cèrcol, sent decisiu en pilotes dividides dins de la zona i de Soler, destacant en els tirs de mitja distància i triple, van mantenir les opcions de victòria en tot moment, encara que es va arribar a la mitja part amb un marcador d'empat a 30.


Després del descans, els visitants van realitzar una millora en l'aspecte ofensiu i van obtenir gran quantitat de punts en treballar el rebot. L'intercanvi de cistelles va continuar durant gran part del partit . En el tram final, gràcies a l'encert en triples de Martínez,  el desgast defensiu dels visitants i el gran partit relitzat per Angulo, el CEB Sant Jordi va aconseguir una victòria merescuda i important que els col·loca en una bona desena posició per afrontar la part final del campionat de lliga.


El Sènior femení va guanyar 56-35 davant un CB Castellar situat en l'última posició de la classificació i que no va donar massa problemes a les noies del CEB Sant Jordi.


Les rubinenques van estar la major part del partit provant diferents tipus de defenses i atacs per poder encarar la part final de la lliga i sobretot les fases de descens que inevitablement hauran de jugar per evitar el descens a tercera catalana.


I finalment, el Sub25 masculí va aconseguir una victòria davant el CB Vila de Montornes B per 71 a 58, en un partit en el qual els locals tenien nombroses baixes i que només van poder jugar amb 8 jugadors.



Va ser un partit dur en defensa per part dels dos equips, cosa que va propiciar diverses expulsions per acumulació de faltes. Durant tot el match, el CEB Sant Jordi va saber gestionar bé la diferència de punts que va aconseguir a l'inici i va finalitzar el partit amb una victòria que els allunya de la part baixa de la classificació.


Per a més informació entreu al web www.cebsantjordi.com o tambè podeu veure un video resum del partit a https://www.youtube.com/watch?v=_4BWxNXap14&list=UUyUPjNjCuexkEHy4h4pjRmA

No hay comentarios:

Publicar un comentario